Bizi Takip Edin

Diğer Sporlar

Eczacıbaşı zorlu sınavlarda

Eczacıbaşı Dynavit, 23 Kasım’da kendi sahasında Galatasaray HDI Sigorta ile 27 Kasım’da deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.

Sezona 4 kulvarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Eczacıbaşı Dynavit, misli.com Sultanlar Ligi’nin 7. haftasında Galatasaray HDI Sigorta ile 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de Eczacıbaşı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelirken ligin 8. haftasında deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor ile 27 Kasım, Pazar günü karşılaşacak.

Sezona namağlup devam eden Eczacıbaşı, Galatasaray HDI Sigorta’yı da yenerek liderliğini sürdürmek için sahada olacak. Deplasmanda Fenerbahçe Opet’i set vermeden geçen ve Vakıfbank’ı evinde mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit’in hedefi Galatasaray maçı kazanarak lige kayıpsız devam etmek.

Misli Sultanlar Ligi 7. Hafta Eczacıbaşı Dynavit kendi evinde

Eczacıbaşı Dynavit, Galatasaray HDI Sigorta ile misli.com Sultanlar Ligi’nin 7. haftasında 23 Kasım 2022, Çarşamba günü saat 17.00’de Eczacıbaşı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelirken, TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Misli.com Sultanlar Ligi 8.Hafta Ezcacıbaşı Dynavit Aydın deplasmanında

Galatasaray HDI Sigorta maçının ardından Eczacıbaşı Dynavit, misli.com Sultanlar Ligi’nin 8.haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda 27 Kasım 2022, Pazar günü karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı şekilde takip edilebilecek.

Yorum Yap

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberler

Daha fazla Diğer Sporlar