Bizi Takip Edin

Güreş

Fransa’dan TGF’ye teşekkür mesajı

Fransa Güreş Federasyonu, 20 Yaş Altı Milli Takımı’nın deprem bölgesinden ülkelerine geri dönebilmeleri adına gösterdikleri çabaları için Türkiye Güreş Federasyonuna (TGF) teşekkür etti.

Federasyonun sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, “6 Şubat 2023’teki dramatik depremin ardından Fransa 20 Yaş Altı ekibimizin ülkemize geri gönderilmesindeki paha biçilmez çabanız, tüm ekibimizin sağ salim geri dönmesini sağladı. Fransız Federasyonu, güreş ailesinin bu sarsılmaz dayanışması için size çok teşekkür ediyor.” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Dikkatle takip ettiğimiz son bilgiler çok ürkütücü. Sevdiklerinizden bazılarının, federasyon ve milli takım üyelerinizin vefatına neden olan, sizi derinden yaralayan bu trajedide size en içten desteğimizi vermek ve yanınızda olmak istiyoruz. En derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tüm düşüncelerimiz sizinle.” ifadeleri kullanıldı.

TGF de Fransa Güreş Federasyonuna sosyal medya hesabından, “Ülkemizin yaşadığı büyük felaketin ardından acımızı paylaştığınız ve bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz.” yanıtını verdi.

Yorum Yap

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberler

Daha fazla Güreş