Bizi Takip Edin

Voleybol

24. Balkan Voleybol Birliği Genel Kurulu toplantısı İstanbul’da Yapıldı

24. Balkan Voleybol Birliğinin (BVA) Genel Kurulu, İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre, BVA ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen genel kurul, CEV Başkanı Aleksandar Boricic, CEV Asbaşkanı Renato Arena ile Balkan Voleybol Birliğine üye federasyonların başkan ve üyelerinin katılımıyla İstanbul Conrad Bosphorus Otel’de gerçekleştirildi.

Genel kurulda, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BVA Pazarlama ve Geliştirme Komisyonu Danışmanı Bahar Mert, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BVA Teknik Komisyonu Üyesi Nihan Karaçam Salkaya ile Biletinial Üst Yöneticisi (CEO)’su Ulaş Uslu da yer aldı.

İstanbul’da düzenlenen BVA Genel Kurulu’nun kalitesinin dünya ve Avrupa kongrelerinden bir farkı olmaksızın harika bir düzeyde olduğunu belirten CEV Başkanı Aleksandar Boricic, şunları söyledi:

“Sayın BVA ve TVF Başkanı Üstündağ, Balkan Voleybol Birliği için göreve geldiği andan itibaren büyük bir özveriyle örnek çalışmalara imza atıyor. Balkan Voleybol Birliğinin daha güçlü yarınlar için bu şekilde ilerlemesi mutluluk verici. Sayın Başkan Üstündağ’a bir kez daha teşekkür ediyorum. BVA için tarihi günlerden bir tanesini daha yaşıyoruz. BVA, sponsorluk anlaşmalarıyla her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor.”

Toplantıda, Mehmet Akif Üstündağ’ın önerisiyle Malta Voleybol Federasyonunun adaylık süreci tüm üyelerin oylamasına sunuldu ve oy birliği ile öneri kabul edildi.

Genel Kurulda Biletinial firması Balkan Voleybol Birliği üyelerine bir sunum gerçekleştirdi.

Genel Kurul, 2023 yılında düzenlenmesi planlanan organizasyonlara ev sahipliği yapacak organizatör ülkelerin belirlenmesiyle son buldu.

Yorum Yap

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberler

Daha fazla Voleybol