Bizi Takip Edin

Tenis

Ons Jabeur Madrid Açık Tenis Turnuvasında yer alamayacak

Tek kadınlarda dünya 4 numarası Ons Jabeur, sol baldırındaki yırtık nedeniyle Madrid Açık Tenis Turnuvası’nda mücadele edemeyeceğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Geçen yıl Madrid Açık’ta kupaya uzanan Jabeur, WTA 1000 seviyesinde bir turnuvada zirveye adını yazdıran ilk Afrikalı ve Arap tenisçi olarak tarihe geçmişti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından kararını duyuran Jabeur, sol baldırında yırtık tespit edildiğini ve tedavisinin devam etmesi nedeniyle İspanya’da düzenlenen Madrid Açık’ta yer alamayacağını belirtti.

Katıldığı son turnuva Stuttgart Açık’ın yarı finalinde dünya 1 numarası Polonyalı Iga Swiatek karşısında ilk sette 3-0 gerideyken sakatlanan 28 yaşındaki tenisçi, maçtan çekilmek zorunda kalmıştı.

Geçen yıl katıldığı Madrid Açık’ta kupaya uzanan Jabeur, Kadınlar Tenis Birliği (WTA) 1000 seviyesinde bir turnuvada zirveye adını yazdıran ilk Afrikalı ve Arap tenisçi olarak tarihe geçmişti.

Tek kadınlarda eski dünya 1 numarası Çek Karolina Pliskova da Stuttgart Açık Turnuvası’nda sakatlandığı için Madrid Açık’ta yer alamayacağını duyurmuştu.

Yorum Yap

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberler

Daha fazla Tenis